Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

UniCredit și Consiliul European al Muncii din UniCredit semnează prima declarație comună

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2017-11-29

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Într-un demers în premieră pentru sectorul bancar european, UniCredit și Consiliul European al Muncii din UniCredit (UniCredit European Works Council - UEWC) au semnat o declarație comună privind echilibrul dintre viața profesională și cea privată, angajându-se să îmbunătățească dialogul social în cadrul UniCredit la nivel european.

Declarația comună cu privire la echilibrul dintre viața profesională și cea privată, semnată de către CEO-ul UniCredit, Jean Pierre Mustier, și președintele UEWC, Francesco Colasuonno, răspunde tendințelor recente din mediul socio-economic, unde factori importanți, precum inovaţia tehnologică, impun definirea unor noi modalităţi de lucru. 

Declarația comună promovează un set de acțiuni concrete menite să sprijine echilibrul dintre viața profesională și cea personală în activităţile UniCredit. Sunt implementate noi tehnologii pentru a utiliza cât mai bine resursele oamenilor, atât în ceea ce privește competențele lor, cât și timpul, respectându-le în același timp viața privată.

Documentul reclamă o abordare generală în stabilirea standardelor țintă în toate entitățile UniCredit și în toate țările în care este prezent Grupul, cu focus în cinci zone principale:
Digitalizare: gestionarea evoluţiilor digitale prin utilizarea corectă a tehnologiei în spiritul respectului deplin pentru oameni, evitând orice fel de intruziune în viața privată și în timpul pentru odihnă;
Flexibilitatea în privinţa spațiului și a timpului: încurajarea unei abordări bazate pe flexibilitatea timpului și a spațiului, acolo unde este posibil;
Managementul timpului la lucru: adoptarea de măsuri pentru maximizarea calității și eficienței timpului pe parcursul programului de lucru; 
Stare de bine: promovarea adoptării de măsuri pentru îmbunătățirea stării de bine a oamenilor;
Schimbări culturale: acțiuni și comportamente inspiraţionale pentru a sprijini schimbarea spre o cultură corporativă bazată în mod eficient pe "echilibrul muncă-viață" și "incluziune"

Jean Pierre Mustier, CEO UniCredit: "La UniCredit, credem în importanța respectului. Atât interesele personale, cât și cele profesionale, trebuie să se afle în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem.
Acest lucru ne va ajuta să creăm o cultură care sporeşte valoarea pe care fiecare dintre noi o poate aduce. În acest sens, managerii trebuie să conducă prin propriul exemplu".

Francesco Colasuonno, președintele UEWC, a declarat: "Suntem mulțumiți de realizarea acestei declarații comune, care este foarte inovatoare din punct de vedere al formei și al substanței. Datorită efortului comun al reprezentanților angajaților europeni și al managementului UniCredit - care colaborează din anul 2007 - am început un dialog constant şi profitabil pentru a implementa aceste măsuri concrete în fiecare țară în care este prezent UniCredit".

Declarația comună va fi adusă în atenția managementului UniCredit în toate companiile din cadrul Grupului, din fiecare țară în care este prezent, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la principiile sale fundamentale și pentru a stimula discuțiile cu partenerii sociali, în conformitate cu legislația națională și condițiile legislaţiei muncii.

Implementarea acțiunilor incluse în declaraţia comună va fi monitorizată în comun de UEWC și UniCredit.

Principiile cheie ale acestei declarații comune construiesc mai departe pe noțiuni privind egalitatea de șanse și nediscriminarea abordate anterior în declarații comune semnate de UniCredit și UEWC1.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de costica:
  Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email pacurarucostica1963@ gmail com
  2017-11-29, 12:12:41 (adresa: 5.40.239.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

Ii rugam pe tinerii care nu au cunoscut comunismul ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

21 iulie ziua nationala a Belgiei, sarbatorita cu ...
WhatsApp anunță schimbări importante. Cum sunt afectați utilizatorii.

Cu ocazia zilei mele, urez Aviației Române și F ...
Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Economie mondiala

Business Style

Actualitate