Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (7) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

UniCredit și Consiliul European al Muncii din UniCredit semnează prima declarație comună

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2017-11-29

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Într-un demers în premieră pentru sectorul bancar european, UniCredit și Consiliul European al Muncii din UniCredit (UniCredit European Works Council - UEWC) au semnat o declarație comună privind echilibrul dintre viața profesională și cea privată, angajându-se să îmbunătățească dialogul social în cadrul UniCredit la nivel european.

Declarația comună cu privire la echilibrul dintre viața profesională și cea privată, semnată de către CEO-ul UniCredit, Jean Pierre Mustier, și președintele UEWC, Francesco Colasuonno, răspunde tendințelor recente din mediul socio-economic, unde factori importanți, precum inovaţia tehnologică, impun definirea unor noi modalităţi de lucru. 

Declarația comună promovează un set de acțiuni concrete menite să sprijine echilibrul dintre viața profesională și cea personală în activităţile UniCredit. Sunt implementate noi tehnologii pentru a utiliza cât mai bine resursele oamenilor, atât în ceea ce privește competențele lor, cât și timpul, respectându-le în același timp viața privată.

Documentul reclamă o abordare generală în stabilirea standardelor țintă în toate entitățile UniCredit și în toate țările în care este prezent Grupul, cu focus în cinci zone principale:
Digitalizare: gestionarea evoluţiilor digitale prin utilizarea corectă a tehnologiei în spiritul respectului deplin pentru oameni, evitând orice fel de intruziune în viața privată și în timpul pentru odihnă;
Flexibilitatea în privinţa spațiului și a timpului: încurajarea unei abordări bazate pe flexibilitatea timpului și a spațiului, acolo unde este posibil;
Managementul timpului la lucru: adoptarea de măsuri pentru maximizarea calității și eficienței timpului pe parcursul programului de lucru; 
Stare de bine: promovarea adoptării de măsuri pentru îmbunătățirea stării de bine a oamenilor;
Schimbări culturale: acțiuni și comportamente inspiraţionale pentru a sprijini schimbarea spre o cultură corporativă bazată în mod eficient pe "echilibrul muncă-viață" și "incluziune"

Jean Pierre Mustier, CEO UniCredit: "La UniCredit, credem în importanța respectului. Atât interesele personale, cât și cele profesionale, trebuie să se afle în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem.
Acest lucru ne va ajuta să creăm o cultură care sporeşte valoarea pe care fiecare dintre noi o poate aduce. În acest sens, managerii trebuie să conducă prin propriul exemplu".

Francesco Colasuonno, președintele UEWC, a declarat: "Suntem mulțumiți de realizarea acestei declarații comune, care este foarte inovatoare din punct de vedere al formei și al substanței. Datorită efortului comun al reprezentanților angajaților europeni și al managementului UniCredit - care colaborează din anul 2007 - am început un dialog constant şi profitabil pentru a implementa aceste măsuri concrete în fiecare țară în care este prezent UniCredit".

Declarația comună va fi adusă în atenția managementului UniCredit în toate companiile din cadrul Grupului, din fiecare țară în care este prezent, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la principiile sale fundamentale și pentru a stimula discuțiile cu partenerii sociali, în conformitate cu legislația națională și condițiile legislaţiei muncii.

Implementarea acțiunilor incluse în declaraţia comună va fi monitorizată în comun de UEWC și UniCredit.

Principiile cheie ale acestei declarații comune construiesc mai departe pe noțiuni privind egalitatea de șanse și nediscriminarea abordate anterior în declarații comune semnate de UniCredit și UEWC1.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de costica:
  Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email [email protected] gmail com
  2017-11-29, 12:12:41 (adresa: 5.40.239.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

pentru revisal si acte aditionale sunt suficiente ...
Parlamentul legiferează un sistem paralel de pregătire postuniversitară. Masteratele, în pericol

diferenta intre industria energofaga ceausista si ...
Industria, cel mai mare angajator în 2016

Un adevar trist simtit pe viu la funerariile Majes ...
Drum bun, Majestate!

Nu-i adevarat, este vorba de cursuri de resurse um ...
Parlamentul legiferează un sistem paralel de pregătire postuniversitară. Masteratele, în pericol

CE-I AIA HANUKA ? ...
Parlamentul României, în sărbătoare: Gala prieteniei Magna cum Laude a aprins luminile de Hanuka şi de Crăciun

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Economie mondiala

Business Style

Actualitate