Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Centrele de imagistică dentară 3D - o nouă piaţă de investiţii pentru companiile de profil

Actualitate Companii - Adrian Ungureanu / adrian.ungureanu@curierulnational.ro
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Data adaugarii: 2010-05-14

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Dental View: 80% din centre folosesc aparatură clasică
Jumătate din numărul de centre moderne aflate la nivel naţional se găsesc în Bucureşti


România este o ţară care are un mare minus în ceea ce priveşte numărul de centre de imagistică dentară digitală, capabile să redea analize cât mai apropiate de realitate, acestea ocupând doar 20% din întreaga piaţă autohtonă. Mai mult, acestea au şi o distribuţie dezechilibrată, Capitala fiind şi la acest capitol un un punct important din acest punct de vedere, găzduind 50% din numărul total de centre digitale aflate la nivel naţional, potrivit reprezentanţilor Dental View, companie specializată pe imagistică dentară. "Domeniul imagisticii este în momentul de faţă în proporţie de 80% format din centre care folosesc aparatură clasică. La nivel internaţional aparatura clasică a fost în mare parte înlocuită cu cea digitală pentru că aceasta din urmă pune la dispoziţia medicilor imagini foarte clare şi precise, fără a expune pacienţii la doze mari de radiaţii ca şi în cazul aparaturii clasice", a declarat, pentru Curierul Naţional, Gadi Klarsfeld, CEO Dental View.
Acesta a spus că Dental View vrea să devină primul lanţ de imagistică dentară 100% digital. "Ţinând cont de acest context, Dental View şi-a propus să vină în întâmpinarea necesităţilor tot mai exigente ale specialiştilor din domeniul dentar şi să devină primul lanţ de centre de imagistică 100% digital.

Compania vrea să se extindă în alte patru oraşe din ţară

Dental View a demarat deja planurile de extindere a reţelei, prin deschiderea în Bucureşti a unui nou centru de imagistică dentară digital capabil să realizeze tomografii dentare 3D, urmând ca până la jumătatea anului viitor să mai deschidă încă patru centre în alte oraşe din ţară. "Următoarea etapă a planului de extindere vizează deschiderea de noi centre şi în celelalte oraşe importante ale ţării.


Momentan luăm în considerare Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu sau Iaşi, însă noua locaţie va fi stabilită clar în a doua jumătate a acestui an, după o analiză detaliată a potenţialului fiecărei zone", a afirmat, într-un comunicat remis redacţiei, Gadi Klarsfeld.
Oficialul companiei a precizat, pentru Curierul Naţional, că pentru dezvoltarea noului centru, investiţiile s-au ridicat la 300.000 de euro, peste 60% din sumă reprezentând investiţii în tehnologie: un nou computer tomograf cu fascicul conic (CBCT), aparatură digitală pentru radiografiile intraorale etc. Pentru extinderea în afara Bucureştiului, Klarsfeld a spus că investiţiile în cele 4 centre se vor ridica la 1,5 milioane euro.

Lipsa centrelor în provincie motivul de extindere pentru Dental View

Întrebat pe ce se bazează strategia de extindere a companiei, reprezentantul ne-a spus că în Bucureşti sunt concentrate deja prea multe centre în comparaţie cu restul ţării. "La nivel naţional sunt foarte puţine centre de imagistică dentară care au în dotare Computere Tomograf, iar aproximativ 50% dintre acestea se găsesc în Bucureşti. Pentru intervenţiile chirurgicale care presupun efectuarea în prealabil a unei tomografii dentare, pacienţii sunt acum nevoiţi să se deplaseze în Bucureşti. Având deja un an de experienţă şi o reţea de 2 centre, Dental View are expertiză în efectuarea radiografiilor şi analizelor tomografiilor dentare 3D, astfel încât ne aşteptăm să devină într-un timp scurt furnizorul de încredere pe partea de servicii de imagistică pentru clinicile stomatologice din toată ţara", ne-a mai explicat Klarsfeld.
Potrivit acestuia, pentru celelalte centre, compania va urma să utilizeze modelul de business dezvoltat în ultimul an, ceea ce va facilita deschiderea acestora într-un timp relativ scurt.

 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 3 voturi

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Vom vota doar cu cei ce vor desfiinta "pensile spe ...
  Pensie specială uriașă, în Dolj: 24.300 de lei net pe lună

  Titlul nu are legatura cu continutul... ...
  Mașinile diesel anunțul a fost făcut de comisarul european! Cât mai ai voie să circuli în România...

  Si totusi de ce se evita a se spune numele persoan ...
  Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecătorii ar fi cerut PROTECŢIE

  Am evaluat cu 3 articolul pentru ca nu se pune pro ...
  Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecătorii ar fi cerut PROTECŢIE

  Si totusi de ce se evita a se spune numele persoan ...
  Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecătorii ar fi cerut PROTECŢIE

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: