Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Alka Grup a avut în 2007 vânzări în creştere cu 25%

Actualitate Companii - Adrian Ungureanu
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2008-04-17

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

În 2007, vânzările Alka Grup au crescut cu 25% faţă de anul precedent, atingând o valoare de 37 milioane euro. Evoluţia a fost susţinută, în principal, prin acoperirea mai eficientă a pieţei locale tradiţionale, cât şi prin extinderea exporturilor.
Investiţiile realizate în 2007 s-au ridicat la peste 1,5 milioane euro şi au inclus dezvoltarea capacităţilor de producţie, cercetarea şi dezvoltarea de noi produse. Pe parcursul anului precedent, Alka a abordat noi ţări pentru export în spaţiul european: Anglia, Croaţia, Cipru, Grecia, Macedonia, Malta şi Polonia, venitul din exporturi triplându-se faţă de anul anterior. Pe lângă acestea, Alka este prezentă în Bulgaria, Irlanda, Italia, Ungaria, Spania, Moldova, Turcia, acoperind ca prezenţă peste 9.000 de locaţii. Tot anul trecut, Alka a marcat o premieră şi în sensul înregistrării prezenţei pe pieţele externe: ALKA TRADING Magyarosarszag Kft, din Ungaria, este astfel prima entitate a grupului din afara teritoriului României.
Pe plan intern, creşterile au fost susţinute prin performanţa distribuţiei numerice pe piaţa tradiţională (10.000 de clienţi activi în plus în 2007 vs 2006), focus pe acţiuni de trade marketing prin echipe dedicate, intensificarea colaborării cu lanţurile de retail, precum şi prin noi campanii de comunicare. Creşterea indicelui de educaţie alimentară şi orientarea către produse de calitate s-a tradus în 2007 prin dezvoltarea categoriei de fructe uscate. Anul precedent a însemnat o creştere importantă a pieţei de fructe uscate de aproximativ 35%. Pe această piaţă, Nutline îşi consolidează poziţia de lider, înregistrând creşteri importante în 2007 şi atingând o cotă de peste 30% din piaţă, conform studiilor realizate de AC Nielsen. Pentru 2008, obiectivul Alka este atingerea cifrei de 51 milioane euro, adică o creştere de circa 37% faţă de anul 2007, obiectiv pe care compania îşi propune să-l atingă prin consolidarea produselor lider de categorie şi promovarea celor aflate în stadiu de creştere. Valoarea investiţiilor planificate pentru anul în curs şi deja demarate se ridică la 3,5 milioane de euro, vizând în principal zona fructelor uscate, a napolitanelor şi a prăjiturilor. Deşi produsele din alte ţări sunt tot mai prezente pe piaţa din România, majoritatea românilor sunt fideli produselor "made in Romania" din categoriile tradiţionale. Este în continuare estimată o creştere a pieţei de fructe uscate, a prăjiturilor ready-made, a categoriei biscuiţi şi o
constantă în privinţa pieţei de napolitane.

 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  1 erata:.....muLte ...
  Anunț TERIBIL al autorităților pentru pensionarii români: Nicio pensie nu se mai plătește

  elitistii astia nu te mai lasa sa zugravesti ,nici ...
  Olguța Vasilescu a cedat NERVOS în direct

  NOI CU PENSIONARII-N FRUNTE / VOM AVEA VICTORII MU ...
  Anunț TERIBIL al autorităților pentru pensionarii români: Nicio pensie nu se mai plătește

  Spaga grea iese3 si de la zugravit blocuri, borfas ...
  Olguța Vasilescu a cedat NERVOS în direct

  Eu nu cred.....dar poate fi o stire ca ....totusi ...
  Amnistia şi graţierea, pe agenda Guvernului?

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: